Nu drar Stötta-lotteriet igång i Trollhättan

Nu startar det upp ett lotteri tillsammans med TFK (Trollhättans fotbollsklubb) för att stötta idrottsföreningar och handeln i Trollhättan, det heter kort och gott Stötta Trollhättan. Framöver kommer fler föreningar att kunna ansluta sig och ta del av möjligheterna. Läs mer om lotteriet och hur du kan köpa en lott här.

Vad är Stötta Trollhättan?

Stötta Trollhättan är ett initiativ för att stödja föreningslivet och handeln i Trollhättan. Förtjänsten av lotteriet går till de föreningar som du väljer när du köper lotten. Det bästa med lotteriet är att vinstpengarna stannar kvar i Trollhättan eftersom de valbara vinsterna är presentkort i Trollhättan kommun. Allt samtidigt som en del av förtjänsten går direkt till föreningarna som säljer dem.

Bli en ”Stöttare”

För bara 50 kronor som en lott kostar kan du hjälpa Trollhättan genom den svåra tiden. Hjälp våra ungdomar och idrottsrörelsen. Hjälp företagen i Trollhättan – bli en ”stöttare”.

Här kan du läsa mer och köpa din lott.

Vår vinst – ett presentkort i city

En av vinstmöjligheterna i lotteriet är Trollhättans centrums gemensamma presentkort. Du kan läsa mer om det här.