Premiär för Kons(er)trundan i Trollhättan

Mellan den 15 maj och 15 juni kan du på ett nytt sätt uppleva fotokonst och musik samtidigt som du tar dig en promenad på stan.

Med inspiration och lite nytänk har flera verksamheter tillsammans med fotografen Joachim Nywall skapat en interaktiv fotopromenad runt om i stadskärnan. I flera av fönstren hittar du ett tjugotal konsertbilder med artister som gästat Trollhättan tillsammans med en QR-kod. Koden leder till en Spotify-spellista där du som runtvandrare kan lyssna in dig på artisternas musik.

Foto på Joachim Nywall när han dricker Chai i Calcutta, West Bengal Indien Howrah Kolkata under en av hans resor (2019). Foto: Joachim Nywall

Ta reda på mer

Här kan du läsa och se mer information om Kons(er)t-rundan tillsammans med Joachim Nywall. Via länken ser du vilka verksamheter som har fotografier i sina skyltfönster och får ett smakprov på musiken.

Här skriver Ttela om kons(er)trundan.