Påsk i City

Shoppa, umgås och upplev i City under påskveckorna

Hitta påskfigurerna i City

Runt om på Drottningtorget har vi gömt påskäggsfigurer som du och barnen kan leta reda på. Påskäggsbingobrickan kan du hitta här och ladda ner för att skriva ut.

Köp ett presentkort - gåvan som passar många

Nu är det viktigare än någonsin att stötta våra lokala proffs. Citys verksamheter ställer om och ställer upp för er kunder. Tillsammans håller vi vår stadskärna levande! Läs mer om vad som händer här.

Med anledning av coronaviruset

Just nu befinner vi oss alla i en ny situation, där det är viktigt att vi hjälps åt och följer information och riktlinjer från myndigheterna. Verksamheterna i City håller öppet men är extra noga med städningen och att rengöra ytor som många rör vid. Trivseln och säkerheten för våra besökare och personalen är det allra viktigaste för oss och vi fortsätter att följa utvecklingen av situationen nära. Enskilda butiker, restauranger och caféer kan ha avvikande öppettider just nu. Vill du komma i kontakt med någon av dem hittar du deras kontaktuppgifter här.

Shoppa och var med i utlottningen!

Påskharen har varit snäll i år! Nu kan du var med och vinna ett påskäggspaket med produkter från hela City till ett värde av runt 6000 kronor.

Under hela veckan har du möjlighet att vinna påskäggspaketet fyllt med produkter från verksamheterna i City! Handla för minst 300 kronor i utvalda butiker, lämna dina uppgifter i kassan och du är med på utlottningen.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

Hos oss kan du tävla

Öppettider i påsk

Så här ser de rekommenderade öppettiderna ut under påsken. Tänk på att både restauranger, butiker och andra verksamheter skiljer sig något åt.

Måndag – Onsdag 10.00 – 19.00
Långfredag (Fredag), 2 april Stängt
Påskafton (Lördag), 3 april 10.00-16.00
Påskdagen (Söndag), 4 april Stängt
Annandag Påsk (Måndag), 5 april Stängt

Tänkt på att planera dina besök och följa de rekommendationer och riktlinjer som gäller i stadens verksamheter.