Storgatans julmarknad

Storgatans julmarknad

Andra adventshelgen i december bjuder vi in till den traditionella julmarknaden på Storgatan i Trollhättan. Vi fyller tillsammans gatan med marknadsstånd som erbjuder flertalet godsaker och vackra hantverk.Kom och upplev en fantastisk marknad med gammaldags julkänsla, där du kan handla fina och närproducerade klappar hos ett flertal utställare på Trollhättans mysigaste gata.

Dagens upplägg

Under dagen, mellan klockan 11 – 15, kommer du även kunna träffa tomtemor, höra julmusik, klappet från hästhovar och känna smaken av nybakt. Butikerna längs gatan har givetvis också öppet och bjuder på julmys även inne i värmen.

Dessutom kan du rida häst och vagn, klappa fåren, möta tomtemor och lyssna på sociala kören som fyllt gatan med sång.

Tidigare år

Tidigare år har vi inte bara haft ett spännande utbud av utställare och också kunnat hitta såväl pysselstugor och mini-mässor hos  Svensk fastighetsförmedling och Entré fastighetsförmedling, AO assistans. Frukost, lunch och middagserbjudanden hos flera av stadens fik, hotell och restauranger.

Vill du vara med som utställare?

Vill du ställa ut på marknaden? Utifrån inkomna intresseanmälningar bjuder vi in ett antal utställare. I urvalsprocessen fokuserar vi på att få en bredd i produktsortiment, material, teknik, hållbarhetstänk och konstnärligt uttryck. Gör då din intresseanmälan via formuläret. 

City Trollhättan © 2022 All rights reserved.