Streetfood i Trollhättan

Streetfood i Trollhättan - matupplevelser ute i det fria

Är du nyfiken på vad som gäller för försäljning av streetfood i Trollhättan? Här hittar du all information om aktuella försäljningsplatser för matvagnar och foodtrucks och vad som krävs för att kunna skriva avtal om försäljning av streetfood.

Vårt koncept för streetfood är ett samarbete mellan Trollhättans Stad, City Trollhättan och de streetfood-aktörer som vi skriver avtal med. Allt för att ge extra krydda till matlivet i Trollhättan!

I dagsläget erbjuder vi tre fasta platser och om fler än en aktör önskar stå på en speciell plats för streetfood-försäljning upprättas en turordning och byte sker efter två (2) månader dem sinsemellan. Det kan även finnas möjlighet för tillfälligt besök enligt överenskommelse. Önskar även du ta plats finns en intresselista. Det är City Trollhättan som ansvarar för hantering av försäljningsplatser och avtal kring försäljning av streetfood.

Välkommen till stan!

Vilka platser tillhandahåller vi?

För närvarande finns tre försäljningsplatser i centrum med möjligheter till el. En av dessa är i huvudsak för tillfälliga besök. Se var platserna ligger här.

Vilka typer av fordon får stå på en plats för streetfood?

Försäljningen av streetfood är ett komplement till Trollhättans övriga restauranger och caféer. Läs mer här om vad som räknas in i streetfood-konceptet.

Så ansöker du om en Streetfood-plats

Läs vidare här för att se hur processen går till och hur du kan lämna in en intresseanmälan om plats i stadskärnans Streetfood-koncept.

Skicka in en intresseanmälan

I ett förstasteg kontaktar du oss för att se vilka platser som finns tillgängliga. Fyll då i och skicka in din intresseanmälan via det här formuläret.

Om det finns platser tillgängliga kan du senare lämna in en ansökan om plats här.

City Trollhättan © 2024 All rights reserved.