Restaurangvecka

Två gånger per år arrangeras restaurangveckor tillsammans med flertalet restauranger i staden. Under veckan erbjuds specialmenyer för priset av två hundra kronor där du får smaka på vad restaurangerna har för klassiker och nyheter på sina menyer.

Menyerna presenteras på vår webbplats och i evenemanget på facebook. Gilla evenemanget och tipsa de du känner för att ta del av veckans smakupplevelser!

Boka bord

Restaurangerna vill gärna att du bokar bord innan för att underlätta restriktionerna som gäller under den pågående pandemin.

Observera att öppettiderna varierar och att du bokar bord på respektive restaurang. Uppge gärna ”restaurangvecka” för att ta del av erbjudandet. Först till kvarn.

 

Medverkande restauranger

Backstage rockbar, Kanalrestaurangen, Hamnmagasinet, Bishops arms, Majo, Butlers, Buddy’s, Järnet by chefs, Pasion tapas & Wines, Pinchos, Truly indian och Bistro Oden.

Restaurangveckans menyer

Här nedan hittar du menyerna från restaurangerna. Tänk på att öppettiderna varierar och att du gör en bordsbokning på respektive restaurang för att underlätta planeringen under pandemitider.